Antonescu: E limpede că cel mai puternic candidat PSD la prezidenţiale ar fi Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, că Victor Ponta ar fi cel mai puternic candidat PSD la prezidenţiale, el menţionând că premierul a declarat, totuşi, că nu va candida, dar, în acelaşi timp, o confruntare cu acesta ar fi "frumoasă, civilizată".

957 afișări
Imaginea articolului Antonescu: E limpede că cel mai puternic candidat PSD la prezidenţiale ar fi Ponta

Antonescu: E limpede că cel mai puternic candidat PSD la prezidenţiale ar fi Ponta

"În mod natural, e limpede că cel mai puternic candidat (al PSD la prezidenţiale - n.r.) ar fi Victor Ponta. L-aş socoti redutabil", a spus Antonescu, întrebat pe cine ar vedea candidat în 2014 din partea PSD dacă social-democraţii ar decide să susţină un prezidenţiabil propriu.

Liberalul a menţionat că o confruntare între el şi Ponta la prezidenţiale ar fi "frumoasă, civilizată" şi lipsită de "smiorcăieli" de genul "Adriane, suntem doi comunişti".

Liberalul a declarat, totuşi, că Ponta a spus că nu va candida.

Antonescu a spus că, din partea opoziţiei, un candidat redutabil ar putea fi Emil Boc.

"Domnul Boc este un candidat de luat în serios, spre deosebire de domnul Predoiu", a spus Antonescu.

De asemenea, întrebat cine ar fi preşedinte PNL dacă el va deveni preşedintele ţării, Antonescu l-a indicat pe Klaus Iohannis, prim-vicepreşedinte al partidului.

Antonescu a spus că din orice motiv el nu ar mai fi preşedinte PNL, funcţia ar fi preluată automat, până la organziarea unui congres, de către prim-vicepreşedintele PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici