Antonescu: Marian Petrache va coordona campania PNL pentru europarlamentare

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, joi, că la nivelul conducerii partidului s-a luat decizia desemnării lui Marian Petrache, vicepreşedinte al PNL, în calitate de coordonator al campaniei pentru alegerile europarlamentare, alături de Eduard Hellvig şi Rareş Mănescu.

307 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Marian Petrache va coordona campania PNL pentru europarlamentare

Antonescu: Marian Petrache va coordona campania PNL pentru europarlamentare (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Un grup de trei colegi, Marian Petrache, preşedintele CJ Ilfov, în calitate de coordonator organizatoric, secretarul general Eduard Hellvig şi vicepreşedintele şi trezorierul PNL, Rareş Mănescu, au fost învestiţi de Biroul Politic cu un mandat de a prezenta la Delegaţia Permanentă un proiect, o echipă, un calendar pentru pregătirea alegerilor europarlamentare", a declarat Antonescu.

El a precizat că BPN al PNL a convocat reuniunea Delegaţiei Permanente a partidului pentru 1-2 februarie, la Sinaia.

Liderul PNL a precizat că o rezoluţie cu priorităţile concrete ale PNL pentru 2014 va fi adoptată cu această ocazie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici