Apel nominal în Parlament, la cererea PDL, înainte de votul pe constituirea comisiei Călăraşi

Un apel nominal cerut de PDL pentru verificarea cvorumului are loc în plenul Parlamentului, la ora transmiterii acestei ştiri, înainte de se supune la vot constituirea comisiei Călăraşi.

64 afișări
Imaginea articolului Apel nominal în Parlament, la cererea PDL, înainte de votul pe constituirea comisiei Călăraşi

Apel nominal în Parlament, la cererea PDL, înainte de votul pe constituirea comisiei Călăraşi

PDL a anunţat prin liderul grupului din Camera Deputaţilor, Mircea Toader, că democrat-liberalii nu vor participa la dezbatere "nici ca membri ai comisiei" de anchetă.

Toader a arătat că a mai spus şi în Birourile reunite ale Parlamentului despre "inutilitatea" acestei anchete.

Mircea Toader a menţionat că hotărârea de constituire a comisiei Călăraşi trebuie votată cu majoritate absolută a Camerei Deputaţilor şi Senatului şi a cerut efectuarea unui apel nominal.

"Vă cer un apel nominal ca să constataţi lispa cvorumului", a precizat Toader.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici