”Au circulat fel de fel de fake news”. Anunţul făcut de Iohannis: principalele sectoare în care se vor pompa banii din fondurile europene

  • La finalul şedinţei, Iohannis a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care a prezentat concluziile discuţiilor avute.
  • Iohannis a spus că infrastructura rutieră, în special autostrăzile, şi agricultura vor fi principalele sectoare în care se vor pompa banii europeni.
644 afișări

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut la Palatul Cotroceni o şedinţă de lucru privind gestionarea fondurilor europene. La întrevedere au participat premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan şi mai mulţi miniştri.

La finalul şedinţei, Iohannis a susţinut o scurtă declaraţie de presă în care a prezentat concluziile discuţiilor avute.

Iohannis a spus că infrastructura rutieră, în special autostrăzile, şi agricultura vor fi principalele sectoare în care se vor pompa banii europeni.

”De partea noastră este nevoie de acte normative care sunt necesare şi Guvernul urmează să le adopte pentru a fi în situaţia să aplicăm aceşti bani. România are nevoie de infrastructură: de autostrăzi şi căi ferate. În acest domeniu suntem foarte avansaţi, avem mai multe tronsoane pregătite. O altă preocupare pe care am insistat este partea de agricultură şi protecţia mediului. Fermierii români au nevoie să fie susţinuţi.

Pentru a veni în sprijinul fermierilor Guvernul a prevăzut fonduri substanţiale. Au circulat fel de fel de fake news. A doua linie la fel de importantă este pregătirea proiectelor europene. Lucrăm foarte intens la proiecte care vizează irigaţii, combaterea deşertificărilor. Proiecte care trebuie să înlesnească muncă fermierilor”, a declarat Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici