Băsescu, apel către români: Sunteţi supăraţi, dar înţelegeţi că nimeni n-a vrut să vă taie salariile

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi că ştie că românii sunt supăraţi pe el şi le-a transmis acestora că nimeni nu a vrut să le fie reduse salariile, dar sunt momente în care politicienii trebuie să facă ceea ce trebuie, nu ceea ce doresc.

373 afișări
Imaginea articolului Băsescu, apel către români: Sunteţi supăraţi, dar înţelegeţi că nimeni n-a vrut să vă taie salariile

Băsescu, apel către români: Sunteţi supăraţi, dar înţelegeţi că nimeni n-a vrut să vă taie salariile (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Un apel chiar la români, care ştiu că sunt supăraţi pe mine, înjură: să înţeleagă că nimeni n-a vrut să le ia din salariu. Dar sunt momente în care oamenii politici trebuie să facă ce trebuie şi nu ceea ce ar dori", a spus preşedintele la RRA.

Traian Băsescu a precizat că, în ceea ce îi priveşte pe politicieni, doreşte din partea acestora responsabilitate şi prudenţă.

"Dorinţa mea la clasa politică este legată de responsabilitate şi prudenţă. Să nu stricăm ceea ce am reuşit oarecum să reparăm", a comentat preşedintele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici