Băsescu: Asigur SRI că niciodată nu voi utiliza informaţiile în bătălia politică

Preşedintele Traian Băsescu a ţinut să îi asigure, miercuri, pe reprezentanţii SRI că, deşi în cei zece ani de mandat a beneficiat de un volum enorm de informaţii, niciodată, după ce va pleca din funcţie, nu va utiliza informaţiile în bătălia politică.

836 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Asigur SRI că niciodată nu voi utiliza informaţiile în bătălia politică

Băsescu: Asigur SRI că niciodată nu voi utiliza informaţiile în bătălia politică (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

La finalul bilanţului SRI, şeful statului a ţinut să le mulţumească tuturor ofiţerilor, specialiştilor, angajaţilor civili, pentru modul în care şi-au îndeplinit misiunile în ultimii ani.

"La sfârşitul cuvântului meu, i-am asigurat că, deşi în cei aproape zece ani am beneficiat de un volum enorm de informaţii, i-am asigurat că niciodată, după ce voi pleca din funcţie, nu voi utiliza informaţiile primite de la ei în bătălia politică", a decarat preşedintele Traian Băsescu.

Băsescu a mulţumit SRI pentru modul în care şi-a îndeplinit misiunile şi celor care astăzi conduc Serviciul Român de Informaţii, pentru profesionalismul lor, care de altfel, prin atitudine şi comportament, a fost transferat până la cel mai puţin important în funcţie dintre salariaţii acestei instituţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici