Băsescu: O singură motivaţie serioasă pentru comasarea alegerilor - finalizarea reorganizării

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Şcoala de vară a OTPDL, că singurul argument în favoarea comasării alegerilor ar fi dacă se va face reorganizarea administrativă a ţării, în sens contrar democrat-liberalii fiind vulnerabili.

443 afișări
Imaginea articolului Băsescu: O singură motivaţie serioasă pentru comasarea alegerilor - finalizarea reorganizării

Băsescu: O singură motivaţie serioasă pentru comasarea alegerilor - finalizarea reorganizării

"Toată lumea spune «Băsescu are în PDL un sprijin extraordinar». A fost atât de mare încât pe timpul verii Comisia de revizuire a Constituţiei, condusă de noi, nici măcar nu a schiţat un gest să se întâlnească, iar negocierile cu UDMR, cu privire la reorganizarea administrativă, care trebuiau să duduie în Guvern, era o contrapartidă cu descentralizare puternică... Sigur, şi aici se rămâne fără multe funcţii la etajele judeţene. S-au dus odată sau de două ori şi de ochii lumii", a declarat Traian Băsescu.

El a mai spus că se puteau găsi soluţii convenabile în negocierile cu partenerii de coaliţie, astfel încât reorganizarea administrativă să se realizeze.

"Acum vreţi să suprapuneţi localele cu legislativele. Eu nu spun că e o idee rea, dar aveţi o singură motivaţie serioasă: dacă faceţi această amânare pentru a putea face şi reorganizarea administrativă până la alegerile locale. Altfel, nu ştiu ce argumente puteţi avea. Sunteţi vulnerabili", le-a mai şeful statului democrat-liberalilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici