Blaga: Să vină PSD cu un om la locul lui şi îl votăm la Senat. Tăriceanu, de un populism deşănţat

Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, că liberalii nu-şi doresc preşedinţia Senatului, făcând apel către social democraţi ”să vină cu un om la locul lui”, arătând că îl vor vota şi că Tăriceanu este de un ”populism deşănţat”.

772 afișări
Imaginea articolului Blaga: Să vină PSD cu un om la locul lui şi îl votăm la Senat. Tăriceanu, de un populism deşănţat

Blaga: Să vină PSD cu un om la locul lui şi îl votăm la Senat. Tăriceanu, de un populism deşănţat

Vasile Blaga a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nici el, nici Teodor Atanasiu nu-şi doresc preşedinţia Senatului, însă doresc să-l schimbe pe Călin Popescu Tăriceanu pentru că nu îşi face datoria.

”O vrea Atanasiu preşedinţia Senatului, o vrea Blaga preşedinţia Senatului? Şi am declarat foarte clar, nici eu, nici Atanasiu nu ne dorim preşedinţia Senatului. Şi nici nu vom candida pentru preşedinţia Senatului. Să vină PSD-ul cu un om la locul lui şi să preia că noi îl votăm atâta timp cât Tăriceanu nu îşi face datoria”, a afirmat Blaga.

Copreşedintele PNL a mai adăugat că liberalii au strâns semnăturile pentru demiterea lui Tăriceanu şi doresc să-l schimbe ” în fiecare secundă ” pentru că este de un ”populism deşănţat”.

”Noi dorim să-l schimbăm din fruntea Senatului pe domnul Tăriceanu şi vrem în fiecare secundă, din cu totul alte motive. Domnia sa este de un populism deşănţat. Acţiunile domniei sale faţă de justiţie le vedeţi în fiecare zi. Dacă le-ar face de la sediul ALDE, nicio problemă, este un preşedinte de partid, partidul are propria abordare faţă de stat, faţă de instituţiile statului”, a mai precizat Blaga.

Blaga a mai spus că Tăriceanu se foloseşte de Senat pentru a-şi promova ideile şi partidul.

Copreşedinţii PNL, Vasile Blaga şi Alina Ghorgiu, se află, sâmbătă, la Alba Iulia, pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici