Bogan Olteanu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei în BP

Bogdan Olteanu şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, marţi, la începutul şedinţei BP, a declarat pentru MEDIAFAX, Dan Motreanu, chestor al Camerei.

18 afișări
Imaginea articolului Bogan Olteanu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei în BP

Bogan Olteanu şi-a dat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei în BP (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Bogdan Olteanu şi-a anunţat demisia din funcţia de vicepreşedinte al Camerei, azi (luni-nr), la începutul BP", a declarat Motreanu.

Conform unor surse liberale, Olteanu ar fi transmis o adresă BP prin care înştiinţează că plecă la BNR ca urmare a faptului că a obţinut o funcţie de viceguvernator şi a participat la începutul şedinţei BP unde a mulţumit colegilor pentru colaborare, oferindu-le o cupă de şampanie. Hârtia repectivă nu a intrat în discuţia BP care s-a orpit la punctul 6 de pe ordinea de zi.

Sursele menţionate au precizat că Olteanu îşi va da demisia din calitatea de deputat "de îndată ce finalizează operaţiunile de lichidare şi face transferul către BNR".

Conform aceloraşi surse funcţia de vicepreşedinte pe care o deţinea Bogdan Olteanu în BP al Camerei este disputată de patru deputaţi liberali Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Relu Fenechiu şi Eugen Nicolăescu.

Problema ocupării acestei funcţii va fi tranşată de liberali, potrivit viceliderului grupului parlamentar al PNL Eugen Nicolăescu cel mai probabil săptămâna viitoare, fiind aşteptat ca Olteanu să-şi dea demisia din Parlament.

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că liberalul Bogdan Olteanu nu şi-a dat încă demisia din Camera Deputaţilor, drept pentru care va participa la şedinţa consacrată moţiunii de cenzură şi va vota.

Parlamentul a votat, joi, lista celor nouă membri ai Consiliului de Administraţie al BNR, aşa cum a fost propusă de Comisiile de buget-finanţe după audierile celor nominalizaţi de partidele parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici