Borbely, ales în funcţia de vicepreşedinte politic al UDMR, iar Kovacs în cea de secretar general

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a fost ales, sâmbătă, la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) de la Cluj, în funcţia de vicepreşedinte politic al Uniunii, în timp ce Kovacs Peter a fost desemnat secretar general al formaţiunii,.

25 afișări
Imaginea articolului Borbely, ales în funcţia de vicepreşedinte politic al UDMR, iar Kovacs în cea de secretar general

Borbely, ales în funcţia de vicepreşedinte politic al UDMR, iar Kovacs în cea de secretar general (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Cei doi au fost propuşi de preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, care a declarat că va face o echipă bună cu noii membri ai conducerii Uniunii.

"L-am propus pe Borbely Laszlo ca vicepreşedinte politic şi pe Kovacs Peter ca secretar general. Borbely a dat dovadă de atitudinea necesară pentru această funcţie. Dacă îl dai pe uşă, intră pe geam, este un bun coechipier. Kovacs este un bun organizator, se va achita bine de această sarcină, va trebui să colaboreze cu organizaţiile teritoriale. Vom face împreună o echipă bună", a spus Kelemen.

Borbely a fost ales cu 115 voturi "pentru" şi nouă " împotrivă", iar Kovacs cu 113 voturi "pentru" şi 11 "împotrivă".

Borbely a declarat că UDMR are, acum, o echipă bună, şi i-a îndemnat pe membrii UDMR "la lucru".

"UDMR are acum o echipă bună. Vom avea suficient de lucru. La luptă, să ne organizăm rândurile. Eu am rămas acelaşi, nu am de gând să mă schimb", a spus vicepreşedintele politic al UDMR, Borbely Laszlo.

Kovacs a declarat, la rândul său, că este convins că va putea colabora cu organizaţiile judeţene ale UDMR şi cu cea de tineret.

Şedinţa CRU a avut loc, sâmbătă, la Cluj-Napoca şi avea pe ordinea de zi doar alegerea secretarului general şi a vicepreşedintelui politic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici