Buget 2021. Ludovic Orban propune ca dezbaterile din plen să aibă loc exclusiv fizic. Preşedintele Camerei Deputaţilor contează pe o prezenţă masivă

  • Ludovic Orban a propus ca dezbaterile pe legea bugetului să se facă în plen doar fizic.
  • Preşedintele Camerei Deputaţilor contează pe o prezenţă masivă la dezbateri.
  • PNL susţine bugetul: „Creşte semnificativ investiţiile, (...) alocă sume importante pentru susţinerea companiilor şi angajaţilor”.
832 afișări
Imaginea articolului Buget 2021. Ludovic Orban propune ca dezbaterile din plen să aibă loc exclusiv fizic. Preşedintele Camerei Deputaţilor contează pe o prezenţă masivă

„Propunerea mea este ca dezbaterile să se facă doar fizic pentru că nu avem posibilitatea tehnică de a organiza altfel plenul. Toţi cei care pot să vină fizic vor fi prezenţi fizic, avem două cazuri de persoane care din motive medicale este posibil să nu poată fi prezente”, a declarat, luni, Ludovic Orban.

Întrebat ce şanse să treacă amendamentele depuse de PSD, Orban a spus că a fost solicitată mobilizarea tuturor parlamentarilor din cele trei formaţiuni politice ale coaliţiei şi contează pe o prezenţă masivă: „Sunt convins că având o mobilizare exemplară vom reuşi să adoptăm bugetul în termenul propus”.

În ce priveşte bugetul, Orban a spus că PNL îl susţine, deoarece se bazează pe câteva obiective, între care acela de a pune bazele relansării economice: „Este un buget care creşte semnificativ investiţiile, un buget care alocă sume importante pentru susţinerea companiilor şi angajaţilor prin măsurile de susţinere cunoscute”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici