Cătălina Ponor: Răspunsul meu a fost ....NU

Gimnasta Cătălina Ponor scrie, vineri, că a răspuns negativ invitaţiei PSD de a candida pe listele acestui partid pentru Camera Deputaţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7569 afișări
Imaginea articolului Cătălina Ponor: Răspunsul meu a fost ....NU

Cătălina Ponor: Răspunsul meu a fost ....NU (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Răspunsul meu a fost ....NU", scrie gimnasta pe contul ei de Facebook.

În doar câteva minute de la postare, gimnasta a primit peste 400 de Like-uri.

Prietenii virtuali ai Cătălinei Ponor au felicitat-o pentru alegerea făcută şi i-au transmis, printre altele, mesaje precum: "Bravo, felicitări ptr alegerea făcută!Nu voiau decât să se folosească de imaginea ta şi să câştige capital electoral...", "Bravo, Cătălina! Un sportiv de valoarea ta NU are ce căuta în politica asta murdară, mai ales în cea a PSD ului! RESPECT!" sau "Alege oameni după asemanarea ta: frumoşi la suflet (şi la chip)".

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, a refuzat să comenteze decizia gimnastei.

Deputatul Mircea Titus Dobre, declara, joi, că gimnasta Cătălina Ponor va candida, la alegerile din decembrie, pentru Camera Deputaţilor din partea organizaţiei din Constanţa. Deputatul spunea că gimnasta se află pe lista candidaţilor la alegerile din decembrie şi că aceasta va ocupa un loc eligibil.

În replică, gimnasta a scris că a fost doar propusă pe listele PSD, dar nu a dat încă un răspuns.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici