Cîţu anunţă că PNL şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie. „Avertizez toate companiile care vor să profite să nu se chinuie”

Partidul Naţional Liberal şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie, a anunţat premierul interimar Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Executivului de miercuri.

919 afișări
Imaginea articolului Cîţu anunţă că PNL şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie. „Avertizez toate companiile care vor să profite să nu se chinuie”

Cîţu anunţă că PNL şi Guvernul vor susţine plafonarea preţurilor la energie. „Avertizez toate companiile care vor să profite să nu se chinuie”

„Plafonarea preţurilor la energie în România va fi o decizie luată în prima şedinţă de Guvern, după ce se va rezolva criza. Vom susţine plafonarea preţurilor la energie la preţurile pe care le vedem acum. Avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunţ în perioada următoare să nu se chinuie, pentru că vom plafona la preţurile actuale”, a spus Cîţu.

Preţurile la gaze şi la energia electrică au înregistrat creşteri importante în ultima perioadă, ceea ce a determinat multe state europene să ia măsuri pentru a suţine plata facturilor de către cetăţeni. Printre măsurile luate se numără şi plafonarea temporară a preţurilor.

CITEŞTE ŞI: Cîţu dă asigurări că România nu va rămâne fără gaze la iarnă. „Plafornarea sună bine, dar înseamnă costuri foarte mari pentru companii”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici