Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost şters. Deputatul cere explicaţii companiei

Contul de Facebook al deputatului PNL Ludovic Orban a fost şters sâmbătă, liberalul precizând, pentru MEDIAFAX, că a înaintat companiei care administrează reţeaua de socializare o solicitare de clarificare a situaţiei, spunând că i se pare "straniu".

2740 afișări
Imaginea articolului Contul de Facebook al lui Ludovic Orban a fost şters. Deputatul cere explicaţii companiei

Ludovic Orban (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Orban a fost întrebat dacă a şters personal contul de Facebook.

"Există trei variante posibile, de fapt numai două, că prima variantă, să-l fi şters eu sau cineva apropiat din familie este exclusă. Rămân două variante, fie contul a fost dezafectat, suspendat, de Facebook, fie un hacker mi-a spart parola şi mi-a închis contul. Oricum, mi se pare cam straniu... nu am avut probleme până acum cu contul de Facebook şi o lună de postări mai incomode pentru unii şi pentru alţii, m-am trezit fără cont de Facebook", a declarat deputatul PNL.

El a precizat că reţeaua de socializare reprezintă un mijloc de comunicare "foarte important".

Orban a menţionat că a transmis Facebook o solicitare pentru a clarifica situaţia şi în funcţie de răspuns va decide cum va acţiona.

Deputatul PNL a mai susţinut că nu are "dovezi" că incidentul este legat de criticile aduse în ultima perioadă premierului Victor Ponta, dar i se pare "stranie" coincidenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici