Cristina Pocora renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PNL

Deputatul PNL Cristina Pocora şi-a anunţat demisia din funcţia de purtător de cuvânt al PNL după ce Congresul partidului a ales noua conducere a formaţiunii, menţionând că îşi asumă eşecul faptului că nu a obţinut încrederea delegaţilor liberali pentru o funcţie de vicepreşedinte.

1029 afișări
Imaginea articolului Cristina Pocora renunţă la funcţia de purtător de cuvânt al PNL

Cristina Pocora (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

"Consider absolut firesc să-mi asum nereuşita personală în aceste alegeri interne (de la Congresul PNL, n.r.). Faptul că nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natură, în percepţia mea, să genereze pe viitor o posibilă lipsă de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL şi a Purtătorului de cuvânt. De aceea, pentru a evita o astfel de situaţie, cred că este de datoria mea şi un gest necesar de decenţă să mă retrag din aceste funcţii", susţine Cristina Pocora, într-un comunica de presă remis MEDIAFAX.

Pocora a candidat la Congresul PNL din 27-28 iunie pentru o funcţie de vicepreşedinte al partidului, obţinând 447 de voturi, insuficient pentru a câştiga una dintre cele 31 de poziţii puse în competiţie.

Deputatul PNL a mai precizat că l-a "asigurat" pe preşedintele PNL, Klaus Iohannis, că indiferent de poziţia din partid va munci la fel de mult şi va rămâne la fel de implicată "în construcţia celui mai puternic Partid Naţional Liberal de după Revoluţie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici