Dacian Cioloş nu-i slăbeşte pe guvernanţi: eşecul PNRR ar putea duce România în zona eurosceptică şi suveranistă

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, susţine că un eşec al Guvernului în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) ar putea duce România în zona eurosceptică şi suveranistă.

456 afișări
Imaginea articolului Dacian Cioloş nu-i slăbeşte pe guvernanţi: eşecul PNRR ar putea duce România în zona eurosceptică şi suveranistă

Dacian Cioloş nu-i slăbeşte pe guvernanţi: eşecul PNRR ar putea duce România în zona eurosceptică şi suveranistă

Liderul USR îi critică pe reprezentanţii PSD şi PNL pentru modul în care tratează PNRR.

„Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) nu este o joacă şi cer PSD şi PNL să trateze implementarea acestuia ţinând cont că este cel mai important lucru pe care ei îl fac pentru România”, susţine Dacian Cioloş.

Şeful USR mai spune că orice eşec în implementarea PNRR va ajuta forţele eurosceptice.

„Un succes al absorbţiei şi investiţiilor chibzuite ale celor 30 de miliarde de euro poate tăia rapid entuziasmul celor care flutură bazaconii antieuropene în România. Însă un eşec al guvernului - sau încercarea de furt al banilor din proiecte din PNRR - poate aduce România în zona eurosceptică şi suveranistă, deşi vina va fi a unor partide naţionale, nu a Uniunii Europene”, a precizat preşedintele USR Dacian Cioloş.

Prin PNRR, România va primi aproape 30 de miliarde de euro pentru investiţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dacian cioloş,
pnrr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici