Daciana Sârbu trece în declaraţia de avere două case în Cornu. Ponta spune că informaţia e o prostie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a calificat, luni, drept "prostie" informaţia că soţia sa, Daciana Sârbu, ar avea două case de vacanţă în Cornu, deşi în declaraţia de avere a acesteia sunt trecute acestea.

511 afișări
Imaginea articolului Daciana Sârbu trece în declaraţia de avere două case în Cornu. Ponta spune că informaţia e o prostie

Daciana Sârbu trece în declaraţia de avere două case în Cornu. Ponta spune că informaţia e o prostie (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat cum cataloghează din punct de vedere financiar anul 2010, în ceea priveşte veniturile obţinute de soţia sa ca membru al Parlamentului European, Ponta a răspuns: "Mă bucur că toţi parlamentarii europeni câştigă un salariu bun".

Întrebat apoi dacă este adevărat că Daciana Sârbu are două case de vacanţă în comuna Cornu, informaţie apărută după ce aceasta şi-a publicat declaraţia de avere, Ponta a răspuns: "E o prostie asta. Este strict o prostie".

Întrebat dacă este adevărat ceea ce se scrie în declaraţia de avere a soţiei sale, Ponta a răspuns: "Vă rog să o întrebaţi pe doamna Sârbu. Când o să fiu purtătorul ei de cuvânt, o să vă spun".

Soţia lui Victor Ponta, europarlamentar, precizează, în ultima declaraţie de avere, pe lângă două apartamente, două case de vacanţă în comuna Cornu, acolo unde mai au case şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, dar şi socrul lui Ponta, Ilie Sârbu.

Cea de-a doua casă de vacanţă din Cornu trecută pe numele Dacianei Sârbu figurează ca fiind în construcţie din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici