Video Dăncilă a primit un buchet de trandafiri roşii din partea reprezentantelor Organizaţiei de Femei PSD

Premierul desemnat, Viorica Dăncilă, a primit un buchet de trandafiri roşii de la Organizaţia de Femei a PSD, mai multe reprezentante ţinând să o felicite pe holul Parlamentului, înainte de anunţarea rezultatului votului de luni.

192 afișări

”"Prezenţa voastră mi-a dat mare curaj şi încredere. Vă garantez că voi rămâne în continuare preşedinta organizaţiei de femei şi am să vă reprezint cât pot eu mai bine”, le-a spus Viorica Dăncilă femeilor social-democrate prezente luni în Parlament.

Reprezentantele OF din PSD au declarat că au încredere în Viorica Dănmcilă.

”Doamna preşedinte este o femeie puternică, este o femeie care va reprezenta foarte bine ţara, va fi un premier de foarte bună calitate. Avem încredere că va face tot ceea ce va fi posibil, astfel încât să meargă toate lucrurile bine şi programul de guvernare să fie duc pâbnă la capăt”, a spus una dintre reprezentantele Organizaţiei de Femei din PSD.

Întrebată ce are Viorica Dăncilă în plus faţă de Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, ea a spus: ”Din punctul nostru de vedere, al Organizaţiei de Femei (a PSD - n.r.) doamna Dăncilă este un om cu foarte mult echilibru”.

Şi Rovana Plumb a fost felicitată de reprezentantele Organizaţiei de Femei din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici