Video DECLARAŢIA ZILEI | Codrin Ştefănescu: După 27 de ani copiii tăi protestează pentru noua securitate, Kovesi şi pentru statul paralel

"Este dreptul românilor să protesteze, este un drept câştigat cu sânge în 89, de noi, de camarazii, de prietenii mei, de oamenii care au murit atunci. Este trist că acum după 27 de ani copiii tăi protestează pentru noua securitate, pentru Kovesi şi pentru statul paralel. Mă rog, este dreptul lor să protesteze", spune Ştefănescu.

616 afișări

"PSD este foarte tare în momentul de faţă. Dacă dumneavoastră pentru 3000 de oameni consideraţi că are PSD o imagine proastă, dacă noi mâine facem un apel să iasă în stradă cei care ne iubesc şi care înţeleg că trebuie schimbate legile justiţiei şi care doresc să se schimbe toată această mizerie, aceştia sunt 90%. Cei care au fost anunţaţi pe Facebook de protestele pe legile justiţiei nu prea ştiu ce şi cum, ei au venit pentru că aşa le-a cerut sistemul", a încheiat Codrin Ştefănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici