Dragnea, despre noua cerere a preşedintelui României de a demisiona de la conducerea Camerei: Iohannis are această plăcere, mai pune o parte din sistem pe mine şi iar îmi cere demisia

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat noua cerere a preşedintelui Iohannis de a demisiona de la conducerea Camerei Deputaţilor, afirmând că şeful statului are plăcerea de ”a pune” o parte din sistem pe el, urmată de câte o cerere de demisie.

815 afișări
Imaginea articolului Dragnea, despre noua cerere a preşedintelui României de a demisiona de la conducerea Camerei: Iohannis are această plăcere, mai pune o parte din sistem pe mine şi iar îmi cere demisia

Dragnea: Iohannis are această plăcere, mai pune o parte din sistem pe mine şi iar îmi cere demisia

Întrebat cum vede noua cerere a preşedintelui Iohannis de a demisiona de la conducerea Camerei, Liviu Dragnea a răspuns: ”Nu-i prima dată. Are această plăcere: mai pune o parte din sistem pe mine, iar îmi cere demisia. Aşa se lucrează, coordonat”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri seara, la Ploieşti, că Liviu Dragnea ar fi trebuit să demisioneze, spunând că este întrebat de alţi preşedinţi de situaţia în care se află al doilea şi al treilea om în stat din punct de vedere penal.

"Cred că trebuie să demisioneze. Trebuia nici să se nu ajungă acolo. Acest tip de circ cu victimizări nu fac bine. Iţi pui mâinile în cap şi te gândeşti ce se întâmplă acolo. Vă daţi seama ce întrebări interesante primesc de la alţi şefi de stat. Lumea nu înţelege cum s-a putut ajunge aici şi cum românii tolerează o asemenea abordare în fruntea statului. Nu mă simt stânjenit, dar nu pot să evit aceste întrebări şi chiar dacă găsesc explicaţii care ţin de statul de drept e totuşi neplăcut cum e posibil ca numărul doi şi trei în stat să fie implicaţi în cercetări penale", a declarat miercuri, la Ploieşti, preşedintele Klaus Iohannis.

Marţi seara, Liviu Dragnea a fost din nou în faţa procurorilor, unde a fost înştiinţat în legătură cu sechestrul instituit în dosarul Tel Drum şi care se ridică în cazul său la 127 de milioane lei. La intrare şi ieşire, liderul PSD a fost ajutat de jandarmi să se deplaseze, în condiţiile în care atât susţinători, cât şi contestatari s-au înghesuit la uşa DNA.

În dosarul „Tel Drum”, în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunţat, oficial, că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici