Video Dragnea îi răspunde preşedintelui Iohannis după ce i-a cerut demisia premierului Dăncilă: Nu are de ce să îşi dea demisia şi are suportul nostru în continuare

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că premierul Viorica Dăncilă nu are niciun motiv să îşi dea demisia şi are toată susţinerea partidului, în contextul cererii făcută de preşedintele Klaus Iohannis ca premierul să demisioneze.

3480 afișări

"Nu are de ce să îşi dea demisia şi are suportul nostru în continuare. (...) Votul de încredere i l-am acordat noi în Parlament", a declarat Liviu Dragnea, la ieşirea de la DNA, întrebat fiind dacă Viorica Dăncilă ar trebui să plece de la Guvern, ca urmare a cererii preşedintelui Iohannis în acest sens.

Chestionat cu privire la deplasarea sa în Israel, Dragnea a afirmat că nu a ascuns acest lucru.

"Nu a fost secretomanie, nimic ascuns, a fost solicitare în Biroul Permanent al Camerei, s-a aprobat, (...) am dat şi comunicat după întâlnire. La cine trebuie să cerem voie să părăsim ţara? (...)Guvernul e reponsabil de politica interna şi externă. Uitaţi-vă bine în Contituţie", a mai spus liderul PSD.

 

Klaus Iohannis a declarat, joi,că vizita în Israel a premierului şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor s-a făcut în secret, menţionând că Viorica Dăncilă nu a avut mandat pentru întâlnire. Referitor la Liviu Dragnea, Iohannis a spus "cine ştie ce înţelegeri secrete face cu evreii".

"În ceea ce priveşte vizita preşedintele Camerei, mai mare secret. S-a aflat că a plecat acolo după ce a ajuns acolo. (...)Cine ştie ce înţelegeri secrete face domnul Dragnea cu evreii?! (...) Îmi imaginez că domnul Dragnea a vorbit în faţa oglinzii şi s-a consultat", a spus preşedintele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici