Florin Cîţu spune că a vorbit cu Ludovic Orban înainte de a lua decizia de a candida

Premierul Florin Cîţu a declarat, duminică, după anunţul candidaturii la şefia PNL că înainte de a lua decizia a discutat cu preşedintele în funcţie, Ludovic Orban: „Am făcut şi fac parte din echipa domnului preşedinte”, a spus Cîţu.

227 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu spune că a vorbit cu Ludovic Orban înainte de a lua decizia de a candida

Întrebat, după anunţul privind candidatura la şefia PNL, dacă a discutat cu Ludovic Orban, Florin Cîţu a spus că a discutat înainte de a lua decizia.

„Am avut o discuţie înainte de decizie cu Ludovic Orban. O să fie o competiţie în PN în care PNL o să iasă mai puternic la final”, a spus premierul.

Întrebat ce va face cel care va pierde competiţia, dacă pierzătorul va trebui să facă un pas în spate şi din funcţia publică, Florin Cîţu s-a arătat convins că va câştiga, iar competiţia internă şi funcţia publică nu au de-a face.

„Eu am spus că voi câştiga. Competiţia abia începe, dar sigur Ludovic Orban (în cazul în care pierde competiţia - n.r.) are o experienţă importantă în PNL, ca politician, premier, o experienţă pe care o putem folosi împreună pentru PNL. Este o competiţie internă în PNL. Îi asigur pe membri PNL că vor fi mândri că sunt membri PNL. (..) Polii de putere vor exista întotdeauna. Preşedintele Camerei Deputaţilor este o funcţie în Parlamentul României, este un for legislativ, premierul este premier. Nu are nicio legătură, aici este o competiţie pentru PNL”, a spus premierul

Florin Cîţu este premier în funcţie, iar Ludovic Orban este preşedintele Camerei Deputaţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici