Gorghiu: Decanul Baroului Bucureşti, Ion Ilie-Iordăchescu, s-a înscris în PNL

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a anunţat vineri că decanul Baroului Bucureşti, avocatul Ion Ilie-Iordăchescu, s-a înscris în PNL, menţionând că acesta este ”un semnal care arată deschiderea partidului către oameni valoroşi, cu experienţă”.

342 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: Decanul Baroului Bucureşti, Ion Ilie-Iordăchescu, s-a înscris în PNL

Gorghiu: Decanul Baroului Bucureşti, Ion Ilie-Iordăchescu, s-a înscris în PNL (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut de liderul PNL printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, în care se precizează că Iordăchescu şi-a depus adeziunea joi la filiala PNL Sector 5.

”Profesia de avocat este prin definiţie una liberală, iar apropierea de PNL vine firesc în condiţiile în care domnul decan se regăseşte în valorile pe care le promovează şi susţine Partidul Naţional Liberal.Adeziunea domnului Iordăchescu, un distins profesionist în domeniul juridic, reprezintă un real câştig pentru Partidul Naţional Liberal şi deopotrivă un semnal care arată deschiderea partidului către oameni valoroşi, cu experienţă, aşa cum mi-am asumat încă de la preluarea mandatului de preşedinte al PNL”, menţionează Gorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici