Gorghiu: România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu consideră că decizia social-democraţilor de a-l alege pe Dragnea în funcţia de şef al partidului adânceşte actuala criză a PSD, precizând că Ponta şi formaţiunea sa trebuie să înţeleagă că "România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD".

554 afișări
Imaginea articolului Gorghiu: România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD

Gorghiu: România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"PSD înaintează în criza în care se află de ceva vreme. Şedinţa de astăzi (comitetul Executiv al PSD-n.r) nu este decât un nou pas în această criză. Ce trebuie să înţeleagă Victor Ponta, PSD şi aliaţii săi de guvernare este că trebuie operată o schimbare în fruntea Guvernului. România nu poate fi condusă de ce se rebutează la PSD", scrie Gorghiu, pe pagina sa de Facebook, precizând că aşa arată "reforma" la social-democraţi.

Ea nu crede că lucrurile în PSD se vor linişti şi că taberele se vor reconcilia prea curând. "Problema este că disputele din acest partid afectează guvernarea. Mi se pare grav că PSD încearcă, în ultima vreme, să mascheze criza din partid intoxicând opinia publică cu tot felul de proiecte populiste. De fapt, cu toţii sunt concentraţi în lupta pentru supremaţie în interiorul partidului, guvernarea devine o chestiune marginală", comentează liderul liberal.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a ales, miercuri, pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar. Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare, în Dosarul Fraudă la Referendumul din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici