Video Iohannis: Deputaţii PNL vor vota pentru ridicarea imunităţii şi vor semna moţiunea pe justiţie - VIDEO

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat miecuri, după şedinţa grupului deputaţilor liberali, că aceştia vor vota pentru ridicarea imunităţii deputatului UNPR Titi Holban şi vor semna şi depune împreună cu PDL moţiunea simplă pe tema justiţiei.

523 afișări

Iohannis a spus că le-a prezentat deputaţilor PNL deciziile BPN privitoare la imunitate şi la iniţierea moţiunii simple pe tema justiţiei.

”Linia directoare a PNL, după decizia de ieri, este că noi vom vota în aceste situaţii pentru încuviinţare. Am explicat colegilor şi colegelor de ce s-a luat această hotărâre şi cum vom continua”, a declarat liderul PNL.

El a precizat că moţiunea simplă pe tema justiţiei, iniţiată împreună cu PDL, va fi semnată şi depusă miercuri.

”Noi considerăm că este inadmisibilă atitudinea foarte lejeră a PSD faţă de nişte acuzaţii extrem de grave, avem acuzaţii de trafic de influenţă care duc până în zona cabinetului primului ministru, care duc până în zona cabinetului ministrului Justiţiei. Noi considerăm că aceste lucruri extrem de grave trebuie clarificate cu toată răspunderea şi nu putem să asistăm la acest tratament foarte superficial din partea PSD”, a mai spus Iohannis.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a anunţat, marţi, după prima şedinţă a noului Birou Politic al partidului, că s-a decis ca niciun parlamentar liberal să nu mai voteze împotriva cererilor de încuviinţare a arestării preventive, el precizând că este vorba despre "o linie clară de comportament".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici