Iohannis, despre relaţia cu foştii lideri PNL: Între inexistentă şi în curs de răcire. Bună cu Quintus

Liderul PNL Klaus Iohannis a declarat, luni, că are o relaţie bună cu fostul preşedinte al partidului Mircea Ionescu Quintus, însă cu alţi foşti preşedinţi liberali relaţia sa este "undeva între inexistentă şi în curs de răcire", cea cu Crin Antonescu fiind "uşor mai distantă" decât acum câteva luni.

778 afișări
Imaginea articolului Iohannis, despre relaţia cu foştii lideri PNL: Între inexistentă şi în curs de răcire. Bună cu Quintus

Iohannis, despre relaţia cu foştii lideri PNL: Între inexistentă şi în curs de răcire. Bună cu Quintus (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Iohannis a fost întrebat, într-o emisiune la Realitatea TV, care este relaţia sa cu foştii preşedinţi ai PNL.

”Am o relaţie foarte bună cu domnul preşedinte Quintus. Chiar mă bucur când îl văd, cred că şi domnia sa se bucură când ne întâlnim. Cu alţi foşti preşedinţi relaţia mea este undeva între inexistentă şi în curs de răcire. Cu domnul Tăriceanu ştiţi bine că suntem în opţiuni diferite, eu am rămas mai de partea liberală, domnia sa s-a tras mai către PSD. Cu domnul Stolojan nu am avut niciodată vreo relaţie, ne cunoaştem, ne respectăm, atât. Iar cu domnul Crin Antonescu e o relaţie...uşor mai distantă decât a fost acum câteva luni de zile”, a declarat preşedintele PNL.

El a fost întrebat dacă a mai vorbit cu Antonescu la telefon.

”Am mai vorbit, dar recunosc că destul de rar”, a răspuns Iohannis.

De asemenea, el a afirmat că în turul II al alegerilor prezidenţiale nu se aşteaptă la sprijinul lui Călin Popescu Tăriceanu, menţionând că nici nu şi-ar dori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici