Iohannis: Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Este un scandal public

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că Guvernul a pregătit prost implementareea programului privind cardul de sănătate, el menţionând că a văzut mii de oameni care stau la cozi şi că este "un scandal public".

6217 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Este un scandal public

Klaus Iohannis (Imagine: Preşedinţie/Mediafax Foto)

Preşedintele Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Aeroportul "Henri Coandă", la întoarcerea dintr-o deplasare în Polonia, în legătură cu modul de implementare a programului privind cardurile de sănătate.

"E o problemă reală, Guvernul a pregătit prost implementarea", a spus Iohannis, menţionând că a văzut mii de oameni care stau la cozi.

"E un scandal public", a spus şeful statului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici