Iohannis: Mesajul premierului nu aduce nimic nou

Prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis a declarat, marţi, înainte de şedinţa conducerii liberale, că mesajul premierului Victor Ponta către PNL "nu aduce, în esenţă, nimic nou".

264 afișări
Imaginea articolului Iohannis: Mesajul premierului nu aduce nimic nou

Klaus Iohannis (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Am văzut mesajul premierului, nu aduce în esenţă nimic nou", a spus Iohannis.

El a menţionat că preşedintele PNL va prezenta situaţia de la guvernare, iar rezultatul discuţiilor dintre liderii PNL se va vedea la finalul şedinţei.

"Nu am discutat nici ieri nici azi cu premierul", a mai spus Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PNL a făcut aceste declaraţii la ieşirea din biroul de la Senat al preşedintelui PNL, Crin Antonescu, unde a petrecut mai bine de o jumătate de oră, înainte de şedinţa conducerii PNL, în absenţa acestuia din urmă, însă.

Delegaţia Permanentă a PNL decide, marţi seară, dacă liberalii se retrag de la guvernare.

 

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a lansat un nou apel către PNL de a salva proiectul politic numit "Uniunea Social-Liberală" şi de a rămâne în Guvern, precizând că doreşte să transmită acest mesaj înaintea şedinţei liberalilor, de marţi seară.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, face un apel către premierul Victor Ponta în care îi transmite acestuia să nu mai "mintă" şi să nu mai facă "jocuri de imagine", precizând că vede în premier "exact acea atitudine a lui Traian Băsescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici