Video Iubire descătuşată pentru câteva ore. Irina Tănase, la penitenciar de ziua lui Liviu Dragnea, i-a adus cadouri fostului lider - VIDEO

Irina Tănase, împreună cu Valentin Dragnea, fiul fostului lider PSD, au sosit, luni după-amiaza, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este încarcerat. Cei doi nu au făcut declaraţii. Liviu Dragnea împlineşte, luni, 57 de ani.

6076 afișări

UPDATE 18.40 Irina Tănase şi Valentin Dragnea au ieşit de la vizita făcută fostului lider PSD, Liviu Dragnea

Iubita şi fiul lui Liviu Dragnea au stat aproximativ o oră la Penitenciarul Rahova, unde l-au vizitat pe fostul lider PSD, care luni împlineşte 57 de ani. Irina Tănase şi Valentin Dragnea nu au făcut declaraţii.

Irina Tănase şi Valentin Dragnea au ieşit de la vizita pe care i-au făcut-o fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în jurul orei 18.40.

Cei doi au stat aproape o oră la vizita pe care i-au făcut-o lui Liviu Dragnea, de ziua sa, când împlineşte 57 de ani.

Irina Tănase şi Valentin Dragnea nu au făcut declaraţii.

Fostul lider PSD este încarcerat la Rahova, iar recent conducerea Penitenciarului Rahova a respins o cerere de permisie a acestuia, potrivit unor surse din ANP.

Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Irina Tănase şi Valentin Dragnea au sosit la Penitenciarul Rahova cu puţin după ora 17.00 şi nu au făcut declaraţii.

Cei doi au adus bagaje în care au cadouri pentru Liviu Dragnea.

 

Taguri:
dragnea,
rahova,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici