Jurnalista Mădălina Puşcalău este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Noul purtător de cuvânt al preşedintelui este Mădălina Puşcalău, anunţul fiind făcut miercuri, într-o declaraţie de presă, la Palatul Cotroceni, chiar de fostul jurnalist TVR.

8222 afișări
Imaginea articolului Jurnalista Mădălina Puşcalău este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis

Jurnalista Mădălina Puşcalău este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis (Imagine: Facebook)

"Fac acest pas cu foarte multă responsabilitate pentru că înţeleg cât de mult cântăreşte rolul pe care mi-l asum. (…) Este şi dorinţa mea de a mă implica mai activ în ceea ce înseamnă prezenţa publică pentru că îmi doresc să particip la ceea ce înseamnă shimbarea în bine a României", a susţinut jurnalista.

Ea a mai spus că preşedintele Klaus Iohannis i-a propus funcţia la jumătatea lunii august şi după două săptămâni a decis să accepte.

Mădălina Dobrovolschi- Puşcalău are 32 de ani, este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a lucrat în presă de peste 10 ani. Puşcalău a fost cea care a moderat, la postul B1TV, confruntarea electorală dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta, în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Ulterior, a demisionat de la B1Tv şi s-a angajat la postul public de televiziune, apoi a lansat şi o carte privind confruntarea electorală dintre cei doi -"Înfruntarea finală".

Fostul purtător de cuvânt Tatiana Niculescu Bran s-a retras din funcţie la scurt timp de la numire, în aprilie 2015, spunând că decizia a fost motivată de constatarea că relaţia sa cu presa nu a fost cea pe care ar fi dorit-o.

Bran a fost numită în 22 decembrie 2014 în funcţia de consilier prezidenţial, după ce Klaus Iohannis anunţa, în 8 decembrie, pe când era preşedinte ales, că aceasta va fi purtătorul său de cuvânt după preluarea funcţiei de şef al statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici