Şedinţă PNL - Klaus Iohannis la ora 20.00. Tema întâlnirii

Preşedintele Klaus Iohannis şi liderii liberali vor avea o şedinţă luni, de la ora 20.00, la sediul central al PNL, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Tema de discuţie va fi, probabil, strategia de campanie pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

518 afișări
Imaginea articolului Şedinţă PNL - Klaus Iohannis la ora 20.00. Tema întâlnirii

Şedinţă PNL-Klaus Iohannis la ora 20.00. Tema întâlnirii

”Preşedinte Klaus Iohannis vine la sediul din Modrogan la ora 20.00, pentru a stabili strategia de campanie pentru turul doi al prezidenţialelor”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.

Biroul Electoral Central a anunţat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secţiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obţinut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici