Lider ALDE Alba: Între PSD şi ALDE există foarte multe diferenţe de opinii. Cei de la PSD vor să fie şi în car şi în căruţă

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, luni, că între PSD şi ALDE există foarte multe diferenţe de opinii, iar ”cei de la PSD vor să fie şi în car şi în căruţă”. Despre liderii locali ai social-democraţilor, Lazăr a afirmat că ”sunt prefăcuţi”.

851 afișări
Imaginea articolului Lider ALDE Alba: Între PSD şi ALDE există foarte multe diferenţe de opinii. Cei de la PSD vor să fie şi în car şi în căruţă

Lider ALDE Alba: Între PSD şi ALDE există foarte multe diferenţe de opinii. Cei de la PSD vor să fie şi în car şi în căruţă

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a vorbit, luni, într-o conferinţă de presă, despre relaţia cu PSD, după ce un jurnalist a afirmat că cele două partide ”se ţin de mână”.

”Nu, nu ne ţinem de mână cu PSD. Dacă totuşi aţi deschis subiectul ăsta vă spun că nu ne ţinem de mână cu PSD. Din cunoştinţele mele, la nivel central, nu există, să zic o ruptură între cele două partide. Există diferenţe de opinii, foarte multe diferenţe de opinii. Mie mi se pare normal să fie diferenţe de opinii pentru că suntem două partide cu doctrine diferite şi mi se pare normal, iar dacă noi nu acceptam să guvernăm alături de PSD, cine putea să facă guvernarea. Nu există la ora actuală un partid care să obţină peste 50% să guverneze singur. Eu am văzut la TV, o să dau un singur exemplu pe care nu o să-l comentez pentru că nu sunt în măsură. Referitor la Legile justiţiei, aţi văzut-o pe doamna Steluţa Cătăniciu având o altă opinie, şi nu numai dânsa, este şi opinia conducerii şi a domnului Călin Popescu Tăriceanu. Şi aici aş face un comentariu. Cei de la PSD vor să fie şi în car şi în căruţă. Nu se poate, trebuie să aleagă. O dată au dat că sunt cu răspunderea judecătorilor, apoi au sucit-o, au învârtit-o, nu poţi fii şi în car şi în căruţă, trebuie să alegi. Noi am fost consecvenţi. Eu sunt convins că cei din ALDE, care sunt în comisii, nu vor vota în această formă”, a spus Ioan Lazăr.

De asemenea, liderul ALDE Alba a spus că PSD nu a respectat înţelegerile făcute în această vară la Mamaia.

”Tot la relaţiile dintre ALDE şi PSD, ştiţi că în vară au avut nişte discuţii la Mamaia, pentru a se pune la punct neconcordanţele dintre cele două partide. Din cunoştinţele mele, cei din PSD nu au respectat aproape nimic. La fel cum nu se respectă nici în Alba”, a mai spus Lazăr.

În ceea ce priveşte relaţia dintre cele două partide de la nivelul judeţului Alba, Ioan Lazăr a spus că nu este pe aceeaşi lungime de undă cu liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, iar cei din conducerea judeţeană a social-democraţilor nu se ţin de cuvânt.

”Conducerea celor din Alba, cu care am avut numeroase discuţii, sunt prefăcuţi, nu vreau să spun mincinoşi, e prea dur cuvântul, dar sunt prefăcuţi şi nu se ţin de cuvânt. Discuţi cu ei acum şi când au ieşit afară a fost altceva. La Alba nu avem o relaţie aşa cum ar trebui să fie între cele două partide aflate la guvernare. Nu ne ţinem de mână”, a spus Ioan Lazăr.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici