Video Tăriceanu, despre planul PSD de a-şi scoate oamenii în stradă: "Eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere"

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, întrebat fiind dacă va participa la mitingurile organizate de PSD, că ”nu este nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere”, deşi ”lumea e liberă să protesteze”.

1646 afișări

”Nu ştiu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întâmplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendinţă de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, întrebat fiind de un jurnalist care este poziţia ALDE cu privire la mitingurile organizate de PSD şi dacă va participa la acestea.

Preşedintelui ALDE i s-a atras atenţia că întrebarea se referea la mitingurile PSD.

”Nu ştiu. Eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susţinere”, a adăugat Tăriceanu.

El a ţinut să mai precizeze că luni sau marţi va fi o şedinţă a coaliţiei de guvernare.

”O să avem o şedinţă de coaliţie şi, probabil, voi afla mai multe şi atunci voi putea să fac şi alte comentarii”, a conchis liderul ALDE.

PSD va organiza mitinguri împotriva statului paralel şi ilegitim în Bucureşti şi în oraşele mari, mesajul fiind "aceasta este majoritatea", secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, declarând duminică seara că decizia a fost luată la presiunea românilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici