Liliana Mincă va fi candidatul PC pentru locul de deputat din Colegiul 19

Liliana Mincă, fost director general al Loteriei Române, va fi candidatul PC la alegerile din Colegiul 19 Bucureşti pentru locul de deputat rămas vacant în urma demisiei Danielei Popa, decizia oficială urmând să fie luată după ce Guvernul stabileşte data scrutinului.

27 afișări
Imaginea articolului Liliana Mincă va fi candidatul PC pentru locul de deputat din Colegiul 19

Liliana Mincă va fi candidatul PC pentru locul de deputat din Colegiul 19

Surse din PC au declarat că Liliana Mincă îşi doreşte acest post şi are o relaţie foarte bună cu primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, unde se află colegiul 19. De asemenea, liderii partidului consideră că aceasta are capacitatea şi potenţialul de a câştiga, susţin aceleaşi surse.

Conducerea PC discutase şi posibilitatea ca pentru postul de deputat din Colegiul 19, rămas vacant în urma demisiei din Parlament a Danielei Popa, să candideze Daniel Constantin, Codruţ Şereş sau alţi foşti parlamentari ai partidului cum ar fi Lia Ardelean sau Vlad Hogea.

Daniel Constantin are însă cele mai mari şanse ca, la Congresul din 28 februarie, să ocupe funcţia de preşedinte al PC şi nu a dorit să fie candidatul partidului pentru Colegiul 19. Şi Codruţ Şereş a refuzat să candideze pentru un post de deputat, au menţionat sursele citate.

Daniela Popa a demisionat din Parlament la 1 februarie, după ce a fost numită în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici