Liviu Dragnea, după ce partidul lui Ponta a atras parlamentari de la PSD: Atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Nu se dărâmă casa de la un şobolan/ Reacţia celui vizat de afirmaţia liderului PSD

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat, miercuri seară, "atitudinea de şobolan a doi foşti premieri ai partidului", referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă, precizând că "nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani".

19623 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea, după ce partidul lui Ponta a atras parlamentari de la PSD: Atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Nu se dărâmă casa de la un şobolan/ Reacţia celui vizat de afirmaţia liderului PSD

Liviu Dragnea: Atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Nu se dărâmă casa de la un şobolan

"Nu vor reuşi (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate ", a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fondatorul Pro România, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, la Constanţa, că formaţiunea intenţionează să ceară înfiinţarea un grup parlamentar în Camera Deputaţilor, după ce a ajuns la 10 parlamentari. Fostul premier a mai spus că au fost colegi din PSD care au dorit să se înscrie în Pro România, fiind însă refuzaţi, deoarece Ponta nu-şi doreşte „baroni”. Fondatorul Pro România a anunţat, pe Facebook, că deputatul PSD de Brăila, Emilia Meiroşu, s-a alăturat formaţiunii sale. De asemenea, în 17 mai, el făcuse un anunţ similar şi în cazul deputatului PSD Cătălin Nechifor.

Ponta, după ce Dragnea a vorbit despre doi foşti premieri "şobolani": A complotat să ne dea jos

Fostul premier Victor Ponta a reacţionat joi pe Facebook, spunând că Liviu Dragnea a complotat să îl dea jos, la fel cum a făcut cu Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu, răspunzând în acest fel acuzaţiilor liderului PSD că sunt doi foşti premieri PSD cu "atitudine de şobolan".

"Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Basescu - si de faptul ca Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Basescu si trimis la PSD ca sa il distruga din interior/ imi pare rau ca s-au adus in conducerea PSD metodele , oamenii si limbajul lui Basescu - oamenii de buna credinta din PSD nu meritau asa ceva / ca si la Basescu jignirile lui Dragnea arata un singur lucru : FRICA ; frica de oameni si frica de inchisoare ! Asa ca e semn bun ! Nu stiu daca Dragnea s-a referit in jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose - sau ( poate la Adrian Nastase ) - pe toti este invidios si pe toti ne uraste ; pe toti a complotat sa ne dea jos pentru ca nu suntem nici hoti nici slugi ale lui / stiu sigur ca oamenii obisnuiti din PSD si votantii acestui Partid ne respecta si ne primesc mereu cu bratele deschise pe toti - iar pe Dragnea si Dancila ii considera o rusine ! Parerea acestor oameni conteaza pentru mine - si voi continua sa imi fac datoria fata de ei!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici