Liviu Dragnea: Nu luăm în calcul ideea de suspendare din funcţie a preşedintelui României

Liviu Dragnea a declarat, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că partidul pe care îl conduce nu ia în calcul suspendarea lui Klaus Iohannis, în cazul în care preşedintele nu va accepta cererea de revocare a şefei DNA.

352 afișări
Imaginea articolului Liviu Dragnea: Nu luăm în calcul ideea de suspendare din funcţie a preşedintelui României

Liviu Dragnea: Nu luăm în calcul ideea de suspendare din funcţie a preşedintelui României, în cazul în care nu va accepta cererea de revocare a şefei DNA

“Nu. Noi, sub nicio formă, nu luăm în calcul ideea de suspendare din funcţie a preşedintelui României”, a spus Liviu Dragnea.

Mai mult, Liviu Dragnea a spus că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, are parte de toată susţinerea sa şi a premierului Viorica Dăncilă.

“Eu ştiu de la doamna prim-ministru că îl susţine în totalitate pe ministrul Toader şi noi îl susţinem pe ministrul Toader”, a mai spus şeful PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine joi, la ora 18.00, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă. Anunţul vine în contextul în care este aşteptată decizia şefului statului în legătură cu revocarea din funcţia de şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici