UPDATE Ludovic Orban, întrebat dacă îl mai susţine pe Cîţu: Normal, este premierul care reprezintă PNL

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban a spus joi că l-a susţinut pe premierul Florin Cîţu, iar întrebat dacă îl susţine în continuare acesta a răspuns: „Normal, este premierul care reprezintă PNL”.
  • Orban a spus însă că premierul nu trebuie să ia decizii fără consultarea preşedintelui PNL.
  • UPDATE: PNL a votat pentru susţinerea premierului Florin Cîţu.
754 afișări
Imaginea articolului UPDATE Ludovic Orban, întrebat dacă îl mai susţine pe Cîţu: Normal, este premierul care reprezintă PNL

Ludovic Orban, întrebat dacă îl mai susţine pe Cîţu: Normal, este premierul care reprezintă PNL

Ştire iniţială. „Eu l-am susţinut pe premierul PNL Florin Cîţu şi s-a văzut foarte bine acest lucru”, a declarat joi Ludovic Orban. Întrebat dacă îl susţine în continuare pe premier, acesta a răspuns: „Normal, este premierul care reprezintă PNL”.

 

Orban a spus însă că premierul nu trebuie să ia decizii fără consultarea preşedintelui PNL.

„Pe de alta parte, nu cred ca premierul trebuie să ia decizii fără să se consulte cu preşedintele PNL, şi mai ales decizii care pot să pună în pericol coaliţia, coerenţa în funcţionarea coaliţiei. Nu am fost informat despre introducerea pe ordinea de zi a ordonanţei de urgenţă privind Anghel Saligny. Am fost informat cu două minute înainte de propunerea de revocare a ministrului Stelian Ion. Sunt multe alte lucruri de-a lungul timpului peste care am trecut, pentru că eu ţin la unitatea PNL. Suntem într-un punct în care nu mai putem accepta astfel de comportamente”, a mai spus preşedintele PNL.

Acesta a mai spus că susţine proiectul Anghel Saligny. „Sunt omul care din ianuarie am solicitat în coaliţie lansarea unui nou plan naţional de dezvoltare locală, PNDL 3 sau Anghel Saligny. Acest plan de investiţii este o necesitate absolută. Am susţinut constant necesitatea lansării acestui proiect, pentru că şansa la dezvoltare a comunităţilor nu poate fi asigurată decât de dezvoltarea infrastructurii. Actul normativ trebuie adoptat cât mai repede şi trebuie lansat în cursul acestui an. Sunt convins că se pot găsi soluţii care să ducă la adoptarea acestui program şi care să nu pericliteze funcţionarea coaliţiei”, a mai spus Ludovic Orban.

CITEŞTE ŞI: Orban anunţă că nu va participa la BPN convocat de Cîţu. „Fac apel să înţeleagă gravitatea momentului”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici