Marcel Ciolacu are, joi, o întrevedere cu omologul austriac, Karl Nehammer

Premierul Marcel Ciolacu are programată, joi, o întrevedere cu cancelarul austriac, Karl Nehammer, care s-a opus aderării României la Spaţiul Schengen, prezent în România pentru a participa la congresul PPE. Premierul român are în agendă întrevederi şi cu omologii din Grecia şi Polonia.

233 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu are, joi, o întrevedere cu omologul austriac, Karl Nehammer

Marcel Ciolacu are, joi, o întrevedere cu omologul austriac, Karl Nehammer

Joi, la ora 9:00 Marcel Ciolacu se întâlneşte cu prim-ministrul Republicii Elene, Kyriakos Mitsotakis, iar de la ora 11.00 cu omologul polonez, Donald Tusk.

De asemenea, de la ora 13.00 are programată o întrevedere cu preşedintele Confederaţiei Elveţiene, Viola Amherd, iar de la ora 15.00 o întrevedere cu cancelarul federal al Republicii Austria, Karl Nehammer.

Ciolacu a convocat joi şi o şedinţă de Guvern, însă nu a fost stabilită ora de începere.

CXancelarul austriac va fi primit, joi, şi de preşedintele Klaus Iohannis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici