Marcel Vela, mesaj pentru cei care vor să vină în ţară: „Să nu mai acceseze transportatori care îi lasă la 4 kilometri de vamă”

  • Marcel Vela le-a recomandat românilor care vin în România să analizeze timpii de aşteptare
  • Ministrul a mai spus că oamenii nu trebuie să mai accepte transportatori care îi lasă la 4 kilometri de vamă
  • „Vin oamenii pe jos, e căldură, sunt supăraţi”, spune Vela.
10579 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela, mesaj pentru cei care vor să vină în ţară: „Să nu mai acceseze transportatori care îi lasă la 4 kilometri de vamă”

Marcel Vela, mesaj pentru cei care vor să vină în ţară: „Să nu mai acceseze transportatori care îi lasă la 4 kilometri de vamă”

„Am un mesaj pentru toţi cei care mai doresc să vină să facă două lucruri - să analizeze timpii de aşteptare petoate vămile. Al doilea, chiar dacă fac zeci sau sute de kilometri să se gândească la faptul că este de preferat să facă această distanţă suplimentară decât să aglomereze o vamă şi să acceseze o vamă laterală”, a spus Marcel Vela. 
 
Ministrul a mai menţionat şi situaţia celor care intră în ţară ca pietoni. 
 
„Cei care vin să nu mai acceseze transportatori - de unde or fi ei - care îi lasă la 4 kilometri de vamă. Autocarele vor avea dreptul să intre în România. Vin oamenii pe jos, e căldură, sunt supăraţi”, mai spune Vela. 
 
În ultimele zile, mii de oameni s-au îngrămădit la Vama Nădlac pentru a intra în ţară. Mulţi dintre aceştia au venit ca pietoni. 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici