Mircea Geoana: Sunt probabil cel mai potrivit om sa fiu preşedintele Romaniei

Senatorul PSD Mircea Geoană va enumera, duminică, la emisiunea "După 20 de ani" a Pro TV, motivele pentru care crede că este "cel mai potrivit om" în funcţia de preşedinte al României.

1093 afișări
Imaginea articolului Mircea Geoana: Sunt probabil cel mai potrivit om sa fiu preşedintele Romaniei

Mircea Geoana: Sunt probabil cel mai potrivit om sa fiu preşedintele Romaniei

Impactul crizei din Cipru asupra sistemului bancar din Romania, pactul naţional pentru economie şi locuri de munca, ce greşeli s-au facut în trecut şi cum ar acţiona politicienii acum, cu "mintea cea de pe urmă a românului", dar şi ofensiva economică, politică şi strategică a Rusiei vor fi alte teme pe care senatorul PSD le va aborda în emisiune.

De asemenea, Geoană va discuta cu jurnaliştii Cristian Leonte, Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc despre măsurile care trebuie adoptate pentru a nu mai trăi "încă 20 de ani de capitalism pe burta goală" şi ce ar trebui făcut pentru a depăşi cu bine anul 2013, când situaţia economică şi contextul politic internaţional au generat "cea mai complexă situaţie din ultimii 15 ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici