Năstase, întrebat la ce magazine au reduceri membrii PSD: La sex shop

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, le-a răspuns ironic, joi, ziariştilor care au întrebat la ce magazine au reduceri membrii de partid, el spunând că "la sex shop".

156 afișări
Imaginea articolului Năstase, întrebat la ce magazine au reduceri membrii PSD: La sex shop

Năstase, întrebat la ce magazine au reduceri membrii PSD: La sex shop (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Conducerea PSD a prezentat, joi, ziariştilor, sistemul informatizat de evidenţă a membrilor de partid.

Fiecărui membru urmează să i se înmâneze şi un card, pe care are imprimat un cod de bare, pentru că membrii PSD vor putea beneficia de reduceri în anumite magazine.

La întrebările insistente ale jurnaliştilor în legătură cu magazinele la care membrii PSD pot avea reduceri, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a răspuns evaziv, afirmând că încă negociază cu unele companii, atât din domeniul retailerilor, cât şi al agenţiilor de turism şi locurilor de agrement.

Întrucât întrebările persistau, Adrian Năstase le-a răspuns ironic ziariştilor, în timp ce pleca din încăperea în care s-a făcut prezentarea: "La sex shop".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici