Nicolae Robu: Primăria Timişoara are ”propria televiziune Facebook”

Primarul municipiului Timişoara, liberalul Nicolae Robu, a anunţat pe o reţea de socializare că instituţia pe care o conduce are, în premieră naţională, propria ”televiziune Facebook”, edilul adăugând că a fost postată o primă ”emisiune"

931 afișări
Imaginea articolului Nicolae Robu: Primăria Timişoara are ”propria televiziune Facebook”

Nicolae Robu: Primăria Timişoara are ”propria televiziune Facebook” (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Nicolae Robu a anunţat, marţi seară, că Primăria Timişoara a inaugurat ”o televiziune Facebook”, unde edilul va publica ştiri despre oraş şi va interacţiona cu locuitorii acestuia.

”Nou! Nou! Nou! Nouă premieră naţională a Timişoarei! Începând de astăzi, 06.10.2015, Primăria Timişoara are propria «televiziune», o televiziune Facebook! Pentru a afla despre ce este vorba, accesaţi pagina tv-primariatm şi urmăriţi mesajul de început de nou drum al primarului. Apoi, urmăriţi prima «emisiune»: un scurt interviu luat primarului de Alina Pintilie, directoarea Direcţiei de Comunicare a primăriei. Dacă apreciaţi ideea, clickuiţi Like. Dacă nu o apreciaţi, postaţi textul «Dislike! Iar premiere?»”, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de socializare, unde a anunţat lansarea noii ”televiziuni”.

Pe pagina de Facebook ”tv-primariatm” a fost postat un filmuleţ în care primarul Nicolae Robu le vorbeşte timişorenilor şi îi anunţă că a lansat noul canal de comunicare cu ei.

În 4 septembrie, Nicolae Robu (PNL) a susţinut o conferinţă de presă la sediul partidului, care a fost transmisă live pe pagina sa de Facebook, aceasta fiind, potrivit edilului, o premieră naţională, pe care spunea că o va folosi în viitor şi pentru audienţe.

Primarul Timişoarei obişnuieşte să fie activ şi pe YouTube şi pe pagina sa de Facebook, unde discută cu timişorenii pe diferite teme administrative ce privesc oraşul.

La sfârşitul lunii aprilie, Nicolae Robu le-a transmis timişorenilor un mesaj pe YouTube, el filmându-se singur cu telefonul mobil, în biroul său de la Primăria Timişoara.

”Mi-am cumpărat din Rhodos un trepied pentru telefon. Am pus telefonul pe el, m-am aşezat pe scaun, mi-a luat doar câteva minute. Când voi considera că este cazul, aşa voi face. Poate unii preferă să urmărească aşa, nu să citească. Vin cu o ofertă mai largă, eu sunt inovator”, spunea atunci Robu.

În videoclipul postat pe YouTube, edilul arăta că a semnat un contract pe fonduri europene în valoare de două milioane de lei, pentru reabilitarea unui parc din centrul oraşului.

De asemenea, în luna august, primarul Nicolae Robu anunţa pe Facebook că, în concediul petrecut în Sardinia, a compus o melodie intitulată "Suntem ca norii". El a postat piesa pe YouTube şi pe Facebook.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici