Nicuşor Dan: Guvernul, în înţelepciunea sa, a suprapus judecarea contestaţiilor la PMB cu Paştele. În rest, sunt la dispoziţia instanţelor

Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a renunţat la planurile de Paşte pentru că aşteaptă soluţionarea contestaţiilor împotriva candidaturii sale, el criticând Guvernul care a stabilit un calendar al procesului electoral în aşa fel încât judecarea contestaţiilor se suprapune cu Paştele.

1236 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Guvernul, în înţelepciunea sa, a suprapus judecarea contestaţiilor la PMB cu Paştele. În rest, sunt la dispoziţia instanţelor

Nicuşor Dan: Guvernul, în înţelepciunea sa, a suprapus judecarea contestaţiilor la PMB cu Paştele. În rest, sunt la dispoziţia instanţelor (Imagine: Facebook)

"Avem de gând să mă duc la Făgăraş, la părinţii mei şi la bunica (în noaptea de Înviere-n.r.), dar din păcate, prin înţelepciunea Guvernului, s-au suprapus cele trei zile (Vinerea Mare, sâmbătă şi Paştele-n.r.) cu perioada de contestaţii a candidaturilor. Au fost două contestaţii la Tribunal împotriva candidaturii mele. Una s-a judecat ieri (în Vinerea Mare-n.r.) şi s-a pronunţat azi (sâmbătă-n.r.) şi este posibil ca pentru aceasta să se facă un apel astăzi (sâmbătă-n.r.) şi să se judece mâine (în ziua de Paşti-n.r.)", a precizat candidatul USB, pentru MEDIAFAX.

Nicușor Dan a spus că va merge la slujba de Înviere la o biserică din cartier şi, în rest, va fi la dispoziţia instanţelor.

"Sunt obligat să rămân în Bucureşti şi atunci o să mă duc la o biserică din cartier şi atât. În rest, sunt la dispoziţia instanţelor", a afirmat Nicuşor Dan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici