Oprescu, despre noul Guvern: Poate că pare stufos, dar o să-şi facă treaba

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că noul Executiv poate părea stufos, însă dacă fiecare îşi vede de "felia lui de responsabilităţi", cu siguranţă Guvernul o să-şi facă treaba.

278 afișări
Imaginea articolului Oprescu, despre noul Guvern: Poate că pare stufos, dar o să-şi facă treaba

Oprescu, despre noul Guvern: Poate că pare stufos, dar o să-şi facă treaba (Imagine: www.gov.ro)

Întrebat cum priveşte componenţa noului Executiv, care are un număr mai mare de membri, Sorin Oprescu a răspuns: "Guvernul poate că pare stufos, deşi nu cred că este".

Edilul Capitalei a precizat că în contextul unui număr mărit al membrilor Executivului, important este ca fiecare să-şi asume responsabilităţile pe domeniul de activitate pe care a fost numit.

"Dacă fiecare îşi are felia lui şi îşi vede de ea, asumându-şi toate responsabilităţile, o să fie bine. Eu sper că fiecare pe felia lui de responsabilităţi o să-şi facă treaba", a mai spus primarul general.

Oprescu a adăugat că vor fi şi persoane trase la răspundere dacă nu îşi fac treaba.

"Domeniile de activitate sunt foarte mari, rămânerile în urmă sunt destul de serioase şi atunci este greu să crezi că un om poate cuprinde foarte foarte, foarte multe lucruri", a mai spus edilul Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici