PC îl exclude pe Ion Mincă din partid pentru că soţia sa a trecut la UNPR

Partidul Conservator anunţă că marţi îl va exclude din partid pe Ion Mincă, urmare a trecerii soţiei acestuia de la PC la UNPR.

2280 afișări
Imaginea articolului PC îl exclude pe Ion Mincă din partid pentru că soţia sa a trecut la UNPR

PC îl exclude pe Ion Mincă din partid pentru că soţia sa a trecut la UNPR (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"I-am cerut lui Ion Mincă demisia din toate funcţiile din partid imediat după plecarea Lilianei Mincă. Nu agreez ideea ca o familie să stea cu un picior în opoziţie şi cu altul la putere, aşteptând o oportunitate după alegeri! Având în vedere că nu şi-a dat demisia tocmai pentru a-şi păstra postul de consilier local PC la Mangalia, voi propune marţi Biroului Executiv Central excluderea sa din partid. Partidul Conservator va propune Consiliului Local Mangalia un alt membru pentru a ocupa postul de consilier local", a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin, citat într-un comunicat al PC remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Ion Mincă este preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a PC. În noiembrie 2011, el fusese desemnat primar interimar al municipiului Mangalia, după ce fostul primar Mihai Tusac a fost revocat din funcţie de prefect, pe motiv de incompatibilitate.

Liliana Mincă, fostul preşedinte al Loteriei Române, lider al organizaţiei de femei a PC, s-a înscris, în 22 decembrie 2011, în UNPR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici