Percheziţii DNA în biroul Sorinei Pintea, la Spitalul din Baia Mare în urma unui flagrant: presupusă mită de 120.000 de lei / După 10 ore de audieri, e dusă la Bucureşti

Procurorii DNA Central fac percheziţii, vineri, în biroul de manager al Sorinei Pintea, de la Spitalul Judeţean Baia Mare. Fostul ministru al Sănătăţii este în birou şi răspunde procurorilor anticorupţie de mai bine de şapte ore, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

9501 afișări
Imaginea articolului Percheziţii DNA în biroul Sorinei Pintea, la Spitalul din Baia Mare în urma unui flagrant: presupusă mită de 120.000 de lei / După 10 ore de audieri, e dusă la Bucureşti

Percheziţii DNA în biroul Sorinei Pintea, la Spitalul din Baia Mare

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că procurorii DNA au descins în biroul Sorinei Pintea, în prezent manager al Spitalului „Dr. Constantin Opriş”, vineri, în jurul orei 12.
 
Este vorba de procurori ai structurii Centrale a DNA, spun sursele citate, care verifică posibile acte de corupţie în legătură cu funcţia de manager a Sorinei Pintea.
 
La ora transmiterii ştirii, Sorina Pintea este în biroul spu, unde răspunde întrebărilor procurorilor DNA.
 
Sorina Pintea a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul PSD, Viorica Dăncilă, iar după ce Guvernul a fost demis prin moţiune de cenzură, Pintea s-a întors la Spitalul din Baia Mare, unde ocupa funcţia de manager.
 
Percheziţiile în biroul Sorinei Pintea, făcute în urma unui flagrant care vizează achiziţii publice
 
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant.
 
„Este vorba despre un dosar care vizează unele achiziţii publice. Dosarul este al Structurii Centrale”, au declarat sursele citate.
 
Se pare că flagrantul este în legătură cu o presupusă mită în valoare de 120.000 lei, sumă găsită în biroul Sorinei Pintea.
 
Aceleaşi surse arată că percheziţiile încă sunt în desfăşurare la spital şi este foarte posibil ca Pintea să fie adusă la audieri la Bucureşti.
 
La acest moment nu se poate preciza dacă în dosar mai sunt implicaţi şi alţi angajaţi ai unităţii medicale.
 
Sorina Pintea este în biroul unde au loc percheziţiile şi răspunde întrebărilor procurorilor de aproape opt ore.
 
Sorina Pintea, dusă spre Bucureşti pentru a fi audiată de procurorii DNA
 
Fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost luată de la Baia Mare, după 10 ore de audieri, şi este dusă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Bucureşti, pentru a fi audiată de procurorii DNA din cadrul Structurii Centrale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din anchetă.
 
Fostul ministru Sorina Pintea a fost luată de procurorii DNA în baza unui mandat de aducere şi este dusă la Bucureşti, unde va fi audiată de procurorii Structurii Centrale.
 
Sorina Pintea a plecat de la Baia Mare în jurul orei 22.00, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
 
„La Structura Centrală se vor desfăşura activităţile de urmărire penală în continuare”, au precizat sursele citate.
 
Sursele au declarat că Sorina Pintea a fost prinsă în flagrant.
 
„Este vorba despre un dosar care vizează unele achiziţii publice. Dosarul este al Structurii Centrale”, au declarat sursele citate.
 
Se pare că flagrantul este în legătură cu o presupusă mită în valoare de 120.000 lei, sumă găsită în biroul de manager al Sorinei Pintea, în prezent director al Spitalului Judeţean Baia Mare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici