PNL a stabilit cuantumul cotizaţiilor lunare: europarlamentarii 2.000 lei, parlamentarii 200 lei

Biroul Politic Naţional al PNL a stabilit nivelul cotizaţiilor lunare pentru aleşii liberali, în cuantum de 200 de lei pentru parlamentari şi 2.000 de lei pentru europarlamentari, sumele fiind similare cu cele valabile până la congresul extraordinar al partidului, au declarat surse liberale.

205 afișări
Imaginea articolului PNL a stabilit cuantumul cotizaţiilor lunare: europarlamentarii 2.000 lei, parlamentarii 200 lei

PNL a stabilit cuantumul cotizaţiilor lunare: europarlamentarii 2.000 lei, parlamentarii 200 lei (Imagine: Shutterstock)

În şedinţa BPN, secretarul general al PNL, Marian Petrache, a venit cu propunere privind nivelul cotizaţiilor lunare pentru aleşii PNL. În cazul europarlamentarilor, a fost convenită drept cotizaţie lunară suma de 2.000 de lei, faţă de echivalentul a 500 de euro convenită în 2012.

De asemenea, în cazul parlamentarilor PNL a fost propusă şi validată suma de 200 de lei, cotizaţie lunară, cuantum similar cu cel de până în prezent.

Totodată, conducerea PNL a decis ca circulara care vizează plata cotizaţiei lunare să cuprindă prevederile din Statutul PNL privind sancţiunile în cazul neachitării contribuţiei lunare.

În urma alegerilor europarlamentare din luna mai, liberalii au rămas cu datorii totale de aproximativ un milion de euro, conform datelor raportate Autorităţii Electorale Permanente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici