Ponta: Băsescu nu a respectat pactul de coabitare. Nu ar fi nici prima, nici ultima dată când nu îşi respectă un cuvânt dat

Premierul Victor Ponta a afirmat că el va continua să respecte acordul de colaborare instituţională încheiat cu preşedintele Traian Băsescu, adăugând însă că acesta nu a mai respectat înţelegerea, nefiind însă nici prima şi nici ultima dată când acesta nu îşi respectă cuvântul.

529 afișări
Imaginea articolului Ponta: Băsescu nu a respectat pactul de coabitare. Nu ar fi nici prima, nici ultima dată când nu îşi respectă un cuvânt dat

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

El a răspuns astfel întrebat de jurnalişti dacă pactul de coabitare semnat cu preşedintele mai este în vigoare în acest moment.

"Acel acord de colaborare instituţională, în ceea ce mă priveşte, eu sunt foarte hotărât să îmi respect obligaţiile care îmi revin. Din punctul de vedere al preşedintelui, e foarte clar că nu, domnia sa nu l-a mai respectat şi, mă rog, nu ar fi nici prima şi nici ultima dată când nu îşi respectă un cuvânt dat", a spus Ponta.

El a precizat din nou că intenţionează să respecte în continuare acordul, deoarece consider că România are nevoie de stabilitate politică pentru creştere economică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici