Ponta, despre Dragnea: Sunt convins că judecătorii vor infirma aceste acuzaţii 100% politice

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, trimiterea în judecată a vicepremierului Liviu Dragnea în dosarul privind referendumul din 2012, el declarându-se convins că "judecătorii vor infirma aceste acuzaţii sută la sută politice".

341 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre Dragnea: Sunt convins că judecătorii vor infirma aceste acuzaţii 100% politice

Vicepremierul Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Ponta a susţinut că în cazul dosarului lui Liviu Dragnea este vorba "doar despre acuzaţiile unui procuror", iar după ce judecătorii vor vedea despre ce este vorba, "va rămâne doar încă un dosar politic, ca altele în ultimii o sută de ani".

El a spus că modul în care a decurs ancheta seamănă cu "procesele staliniste", Ponta reclamând faptul că a fost refuzată audierea sa, deşi el a cerut să fie audiat.

"Ori suntem toţi vinovaţi care am votat la referendum, ori nu suntem nici unul. De ce l-am desemnat pe Dragnea, de ce nu l-am desemnat pe altul să plătească?", a mai spus Ponta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici