Ponta, despre Predoiu premier ACL: Aia e o glumă. Probabil Băsescu va fi prim-ministru

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marţi, la Constanţa, că nominalizarea prim-vicepreşedintelui PDL, Cătălin Predoiu, ca prim-ministru în ipoteza în care Klaus Iohannis ar ajunge şef al statului, este „o glumă”, el arătând că, probabil, viitorul premier va fi Traian Băsescu.

744 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre Predoiu premier ACL: Aia e o glumă. Probabil Băsescu va fi prim-ministru

Cătălin Predoiu (Imagine: Codrin Prisecaru/ Mediafax Foto)

„Ei, bun, aia e o glumă. Cred că numai domnul Predoiu crede (că va fi premier, nr.), că doar el a crezut că o să fie candidat la Preşedinţie. Acum doar el crede că o să fie prim-ministru. Probabil că o să fie domnul Băsescu prim-ministru”, a spus Ponta.

El a arătat că, din punctul său de vedere, lucrurile s-au clarificat pe scena politică, în condiţiile în care alegerea din noiembrie va fi între continuarea regimului Traian Băsescu sau schimbare.

„Eu cred că apele s-au limpezit, s-au despărţit şi, din punctul ăsta de vedere, oamenii vor putea foarte uşor să ştie ce aleg în noimbrie: continuarea celor zece ani de Traian Băsescu, cu Iohannis, Blaga şi toată trupa, sau schimbare”, a mai spus Ponta.

Luni, preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat candidatul Alianţei Creştin Liberale (ACL) pentru alegerile prezidenţiale, iar prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a fost desemnat candidat al ACL pentru funcţia de premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici